Bestil online eller ring
7015 4141

Velkommen til Disney's Davy Crocket Ranch®

Transport:
Kør-selv
Afrejse:
Personer:
Antal værelser:
Søg efter din bolig her:
Find bolig
Hotelinfo
Aktuelt tilbud
Spar op til 15% på hotel inkl. GRATIS halvpension fra d. 27/4 - 6/11.
Bestil senest 31/7.

Disney's Davy Crockett Ranch®

Lækre bungalows i rolige omgivelser tæt på parken
Holder I af skovrige omgivelser og mange aktiviteter, så skal I vælge Disney’s Davy Crocket Ranch®, der ligger ca. 15 minutters bilkørsel fra de 2 forlystelsesparker. Der er ingen busforbindelse, så det er vigtigt, at I er i egen bil. Bor I her, kan I trække jer tilbage efter en skøn dag i parken og nyde at være sammen i familiens skød. I bor i hyggelige bungalows, hvor I kan grille sammen på træterrassen. Måske kan I endda nyde et glas vin sammen, når børnene er puttet - trætte efter en skøn dag.
Boligtype Max Pers. Tilbud Totalpris Antal værelser
Pioneer Bungalow 2 - 6 7.114 DKK
1 valgt
Premium Plus Bungalow 2 - 6 8.813 DKK

Bestillingsoversigt

Værelse Personer Tilbud Pris
1 x Pioneer Bungalow 2 voksne & 2 børn Tilbud: 16%
Du sparer: 1.403,-
7.114
Totalpris 7.114
Vælg venligst antal værelser før du fortsætter til bestilling - tak.
Vælg selv værelser Gå til bestilling
(Prisen er baseret på 1 værelse med 2 voksne og 2 børn fra d. 7 Jul 2018, 2 nt. & 3 dg.)

Læs mere om Disney's Davy Crocket Ranch®

Derfor kan I også kun bo på Ranchen, hvis I ankommer i egen bil. I parkerer nemt og bekvemt ved Disneyland Paris®, når I skal i parkerne. Udover skønne omgivelser med plads til bevægelse, så er en af de bedste ting ved selve ranchen det fantastiske poolområde.
Når I vælger at bo på Disney's Davy Crocket Ranch®, kan I forvente hyggelige og rolige omgivelser. I bor i velindrettede bungalows med træterasser og grill midt i skoven. Udover de fritliggende hytter finder I en lille landsby, hvor I kan handle diverse dagligvarer og spise på Crocket Tavern®. I bor ca. 15 minutters kørsel fra Disneyland Park® og Walt Disney Studio's®

Restauranten

Trænger I mere til en læskende drink, så skal I gå i Crockett Saloon. Her er hygge, god atmosfære og sjove aktiviteter i løbet af ugen.

Vi gør opmærksom på, at i perioden 8/1 - 31/7 2018 bliver restauranten på Davy Crockett Ranch renoveret. Gæster på Davy Crockett kan i perioden benytte de andre hotellers restauranter (på nær Disneyland® Hotel).
Crockett's Tavern er absolut en favorit efter en skøn dag i parkerne. Her serveres gode solide måltider til sultne cowboys, så I går helt sikkert mætte herfra. Er det mere den lille sult, der skal stilles, kan det anbefales, at I tager en lille snack i "the on-site shop".

Poolområdet og Badeland Villages Nature® Paris

Vi gør opmærksom på, at i perioden 8/1 - 31/7 2018 bliver poolområdet på Davy Crockett Ranch renoveret. Gæster på Davy Crockett kan i perioden benytte de andre hotellers poolområder (på nær Disneyland® Hotel). Derudover får alle fri entré og parkering til badelandet "Villages Nature® Paris", som ligger i samme område som Davy Crocket Ranch. Alle de skønne pools i Villages Nature® Paris kan benyttes. Voucher bliver udleveret ved ankomst. 
Disney Davy Crokett's Ranchs poolområde er vandland for både store og små. Her er vandrutschebaner, vandfald og strømfyldte passager. Så husk badebukserne, for her er der mulighed for det helt store vandplask. 

Vi tilpasser din søgning... Søger... Vent venligst et øjeblik! Et øjeblik...