Bestil online eller ring
7015 4141

Velkommen til Disney's Davy Crocket Ranch®

Transport:
Kør-selv
Afrejse:
Personer:
Antal værelser:
Søg efter din bolig her:
Find bolig
Hotelinfo
Aktuelt tilbud
Pris inkl. hotel og parkbilletter + FASTPASS. Bo 4 nætter betal for 2 på ophold i perioden 21/3 - 6/11 2018. Bestil senest 5/2 2018.

Disney's Davy Crockett Ranch®

Lækre bungalows - rolige omgivelser tæt på parken
Holder I af skovrige omgivelser og mange aktiviteter, så skal I vælge Disney’s Davy Crocket Ranch®, der ligger ca. 15 min. bilkørsel fra de 2 forlystelsesparker. Der er ingen busforbindelse herfra, så det er naturligvis vigtigt, at I er i egen bil.
Boligtype Max Pers. Tilbud Totalpris Antal værelser
Der er desværre ikke nogen værelser som matcher din søgning - prøv venligst igen!
Vælg venligst antal værelser før du fortsætter til bestilling - tak.

Læs mere om Disney's Davy Crocket Ranch®

Derfor kan I kun bo på Ranchen hvis I ankommer i egen bil. I parkere nemt og bekvemt ved Disneyland Paris®. Udover skønne omgivelser med plads til bevægelse så er en af de bedste ting ved selve ranchen, det fantastiske badeland.
Når I vælger at på Disney's Davy Crocket Ranch®, kan I forvente hyggelige og rolige omgivelser. I bor i hyggelige og velindrettede træhytter. Udover de fritliggende hytter, finder I en lille landsby, hvor I kan handle diverse dagligvarer og spise på Crocket Tavern®. I bor ca. 15 min. kørsel fra Disneyland Park® og Walt Disney Studio's®. 

Restauranten

I tager en lille snack i "the on-site shop". Trænger I mere til en læskende drink, så skal i går i Crockett Saloon. Her er hygge og god atmosfære og nogle dage i løbet af ugen foregår diverse aktiviteter.

Vi skal gøre opmærksom på at i perioden 8/1-31/7 - 2018 - vil restauranten på Davy Crockett Ranch blive renoveret - Gæster på Davy Crockett kan i perioden benytte de andre hotellers restauranter (på nær Disneyland Hotel).
Crockett's tavern er absolut en favorit efter en dag i parkerne. Her serveres gode solide måltider til sultne cowboys. En ting er sikkert, I går aldrig sultne herfra. Er det mere den lille sult der skal stilles kan det anbefales at 

Poolområdet

Vi skal gøre opmærksom på at i perioden 8/1-31/7 - 2018 - vil poolområdet på Davy Crockett Ranch blive renoveret - Gæster på Davy Crockett kan i perioden benytte de andre hotellers pool områder (på nær Disneyland Hotel). Alle vil derudover få en entré på en 1/2 dag inkl. parkering på feriestedet Village Nature - der ligger i samme område som Davy Crocket Ranch. Voucher til dette vil bliver udleveret ved ankomst. 
Disney Davy Crokett's Ranchs poolområde er vandland for både store og små. Her er vandrutschebaner, vandfald og strømfyldte passager.
Så husk badebukserne, for her er der mulighed for det helt store vandplask. 

Vi tilpasser din søgning... Søger... Vent venligst et øjeblik! Et øjeblik...