Bestil online eller ring
7015 4141

Velkommen til Disney's Davy Crocket Ranch®

Transport:
Kør-selv
Afrejse:
Personer:
Antal værelser:
Søg efter din bolig her:
Find bolig
Hotelinfo
Aktuelt tilbud
Pris inkl. hotel og parkbilletter + FASTPASS.
Spar op til 30% på ophold med ankomst senest 31. oktober.
Bestil inden 29. oktober.

Disney's Davy Crockett Ranch®

Lækre bungalows - rolige omgivelser tæt på parken
Holder I af skovrige omgivelser og mange aktiviteter, så skal I vælge Disney’s Davy Crocket Ranch®, der ligger ca. 15 min. bilkørsel fra de 2 forlystelsesparker. Der er ingen busforbindelse herfra, så det er naturligvis vigtigt, at I er i egen bil.
Boligtype Max Pers. Tilbud Totalpris Antal værelser
Premium Plus Bungalow 2 - 6 9.213 DKK
1 valgt

Bestillingsoversigt

Værelse Personer Tilbud Pris
1 x Premium Plus Bungalow 2 voksne & 2 børn 9.213
Totalpris 9.213
Vælg venligst antal værelser før du fortsætter til bestilling - tak.
Vælg selv værelser Gå til bestilling
(Prisen er baseret på 1 værelse med 2 voksne og 2 børn fra d. 28 Oct 2017, 2 nt. & 3 dg.)

Læs mere om Disney's Davy Crocket Ranch®

Derfor kan I kun bo på Ranchen hvis I ankommer i egen bil. I parkere nemt og bekvemt ved Disneyland Paris®. Udover skønne omgivelser med plads til bevægelse så er en af de bedste ting ved selve ranchen, det fantastiske badeland.
Når I vælger at på Disney's Davy Crocket Ranch®, kan I forvente hyggelige og rolige omgivelser. I bor i hyggelige og velindrettede træhytter. Udover de fritliggende hytter, finder I en lille landsby, hvor I kan handle diverse dagligvarer og spise på Crocket Tavern®. I bor ca. 15 min. kørsel fra Disneyland Park® og Walt Disney Studio's®. 

Restauranten

I tager en lille snack i "the on-site shop". Trænger I mere til en læskende drink, så skal i går i Crockett Saloon. Her er hygge og god atmosfære og nogle dage i løbet af ugen foregår diverse aktiviteter.
Crockett's tavern er absolut en favorit efter en dag i parkerne. Her serveres gode solide måltider til sultne cowboys. En ting er sikkert, I går aldrig sultne herfra. Er det mere den lille sult der skal stilles kan det anbefales at 

Poolområdet

Så husk badebukserne, for her er der mulighed for det helt store vandplask. Det skal nævnes at vandlandet er lukket i perioden 9/1-20/1 og 29/5-2/6-2017 pga. vedligeholdelse.
Disney Davy Crokett's Ranchs poolområde er vandland for både store og små. Her er vandrutschebaner, vandfald og strømfyldte passager. 

Vi tilpasser din søgning... Søger... Vent venligst et øjeblik! Et øjeblik...