Bestil online eller ring
7015 4141

Velkommen til Disney's Hotel Cheyenne®

Transport:
Kør-selv
Afrejse:
Personer:
Antal værelser:
Søg efter din bolig her:
Find bolig
Hotelinfo
Aktuelt tilbud
Pris inkl. hotel og parkbilletter + FASTPASS. Spar op til 25% inkl. halvpension kvit og frit på ophold i perioden 21/3 - 6/11 2018. Bestil senest 25/4 2018.

Disney's Hotel Cheyenne®

Bo som i Det Vilde Vesten
Forestil dig støvler med sporer, saloons, duften af krudt og navne som Buffalo Bill og Billy the Kid. Hvis disse ord vækker en drøm om at opleve en rigtig nybyggerby i USAs vilde vesten, så skal I helt sikkert vælge at bo på Disney’s Hotel Cheyenne®. Hotellet er helt nyistandsat, og I bor på rigtig pæne værelser til en god pris.
Boligtype Max Pers. Tilbud Totalpris Antal værelser
Der er desværre ikke nogen værelser som matcher din søgning - prøv venligst igen!
Vælg venligst antal værelser før du fortsætter til bestilling - tak.

Læs mere om Disney's Hotel Wild West®

Fra hotellet er der ca. 15 minutters gang eller 5 minutters gratis buskørsel til forlystelsesparkerne. Så er der en cowboy gemt i jer eller jeres børn, er det afgjort her, I skal bo. Alle værelser har TV, safe og vifte i loftet til de lidt varmere dage.
Disney’s Hotel Cheyenne® er 2-stjernet med pæne og nyrenoverede værelser fordelt i 14 huse, som er indrettede i western stil. I finder ligeledes en buffetrestaurant i ægte western stil, hvor menuen står på grillet cowboymad. 

Restauranten

I perioden 18/4-17 til april 2018 bliver restauranten renoveret, og der er derfor begrænsede pladser til rådighed. I hele perioden vil Disneyland® Paris naturligvis sørge for, at det ikke kommer til at gå ud over jeres ophold. Derfor tilbyder de muligheden for at nyde jeres måltider på enten Chalet de la Marionette eller Agrabah Café. I vil blive orienteret ved ankomst.
Nyd jeres middag på Chuck Wagon Café, som byder på en lækker "spis alt, hvad du kan buffet". Efterfølgende kan det anbefales, at I tager en "kølig" i Red Garter Saloon. Her er der mulighed for at komme i rigtig westernstemning - med countrymusik i baggrunden.

Vi tilpasser din søgning... Søger... Vent venligst et øjeblik! Et øjeblik...