Bestil online eller ring
7015 4141

Velkommen til Disney's Hotel Cheyenne®

Transport:
Kør-selv
Afrejse:
Personer:
Antal værelser:
Søg efter din bolig her:
Find bolig
Hotelinfo
Aktuelt tilbud
Pris inkl. hotel og parkbilletter + FASTPASS. Bo 4 nætter betal for 2 på ophold i perioden 21/3 - 6/11 2018. Bestil senest 5/2 2018.

Disney's Hotel Cheyenne®

Bo som i det wild west®
Støvler med sporer, saloons, duften af krudt og navne som Buffalo Bill og Billy the Kid. Hvis disse ord vækker en drøm om at opleve en rigtig nybyggerby i det vilde vesten, så skal I vælge at bo på Disney’s Hotel Cheyenne®.
Boligtype Max Pers. Tilbud Totalpris Antal værelser
Der er desværre ikke nogen værelser som matcher din søgning - prøv venligst igen!
Vælg venligst antal værelser før du fortsætter til bestilling - tak.

Læs mere om Disney's Hotel Wild West®

De 2 forlystelsesparker findes ca. 15 min. gang eller 5 min. gratis buskørsel fra hotellet. Så hvis der er en cowboy gemt i jer eller jeres børn, er det afgjort her, I skal bo. Alle værelser har TV, safe og vifte i loftet til de lidt varmere dage.
Hotellet er et 2-stjernet med værelser fordelt i 14 huse, og er indrettede i western stil. I finder ligeledes en buffetrestaurant i ægte western stil, hvor menuen står på grillet cowboymad. 

Restuaranten

 I perioden 18/4-17 frem til April 2018, vil restauranten blive renoveret. Der er derfor begrænsede pladser til rådighed. Naturligvis vil Disneyland Paris igennem hele perioden sørger for at dette ikke kommer til at gå ud over jeres ophold - og tilbyder derfor mulighed for at nyde jeres måltider på enten Chalet de la Marionette eller Agrabah Café. I vil blive orienteret ved ankomst
Nyd jeres middag på Chuck Wagon Café. Her er en lækker "spis alt hvad du kan buffet". Efterfølgende kan det anbefales at I tager en "kølig" i Red Garter Saloon. Her er der mulighed for at komme i rigtig western stil - med country musik i baggrunden.

Vi tilpasser din søgning... Søger... Vent venligst et øjeblik! Et øjeblik...