Bestil online eller ring
7015 4141

De 3 parker i Disneyland® Paris

Transport:
Kør-selv
Afrejse:
Personer:
Antal værelser:
Søg efter din bolig her:
Find bolig

Parkerne i Disneyland® Paris

I Disneyland® Paris findes i alt 3 parker: Disneyland® Park, Walt Disney Studio® Park og Disney Village.
Disneyland® Park
Magien starter i Disneyland® Park, hvor I møder pirater og sørøvere. I kan også spise frokost med prinsesserne, opleve fyrværkeri og lysshow over Torneroseslottet og se de fantastiske shows og parader, når I på tætteste hold oplever alle de kendte og elskede Disneyfigurer. I Disneyland® Park er der 5 magiske verdener: Adventureland®, Discoveryland®, Main Street U.S.A®, Frontierland® og Fantasyland®. De 5 fantastiske verdener byder på intet mindre end 40 forskellige forlystelser for både store og små, fantastiske shows samt mulighed for at hilse på jeres favorit Disney® figur i levende live.
Læs mere
Walt Disney Studios® Park
Tag med Friferie til Disneyland® Paris, og oplev den fantastiske park Walt Disney Studios®. Her kan I dykke ned i en utrolig og forunderlig verden af film og animation. I Walt Disney Studios® Park vil I opleve en blændende gengivelse af nogle af Hollywoods største seværdigheder, førsteklasses restauranter og fantastisk underholdning. I parken bliver I mødt af fantastiske effekter, uforglemmelige forlystelser og en femstjernet rejse gennem animation af en anden verden.
Læs mere
Disney Village®
Disney Village® er én af de tre parker i Disneyland® Paris. I Disney Village® finder I alt fra lækre restauranter, butikker, biograf og shows. Snyd f.eks ikke dig selv og børnene for den fantastiske Buffalo Bills Wild West Show. IMAX Biografen i Disney Village kan bl.a. tilbyde Frankrigs største skærm og i luftballonen kan du opleve Disneyland® Paris fra oven. Forlystelser og aktiviteter i Disney Village® er ikke inkluderet i entrébilletten.
Læs mere

Vi tilpasser din søgning... Søger... Vent venligst et øjeblik! Et øjeblik...