Bestil online eller ring
7015 4141

Shows & parader i Disneyland® Paris

Transport:
Kør-selv
Afrejse:
Personer:
Antal værelser:
Søg efter din bolig her:
Find bolig

Storslåede shows & magiske parader i Disneyland® Paris

Noget af det mest uforglemmelige i Disneyland® Paris er det flotte Disney Stars on Parade, hvor I oplever ren magi, når paraden med alle de kendte og elskede Disney-figurer tager turen gennem parken. Det stjernespækkede Disney Illuminations-show er et helt særligt lysshow, hvor Disney's eventyr vækkes til live på parkens ikoniske slot. Læs mere nedenfor og se oversigten over alle de storslåede og magiske shows & parader i Disneyland® Paris.
Frozen sign along show med Anna og Elsa
Ella og Elsa er tilbage så varm stemmebåndene og gør dig klar til at synge med på alle de kendte og elskede sange fra Frost filmen. De 2 berømte søstre fra Arendal synger for på en række Frost sange - og giver dig mulighed for at synge med. Showet kører indtil 26. marts 2017.
Læs mere
Oplev det magiske show Mickey og Tryllekunstneren
Mickey og Tryllekunstneren - lad jer henføre i magiens verden. Her er intet der er overladt til tilfældighederne.
Læs mere
Oplev det spektakulære show Disney Dreams®
Gå ikke glip af det spektakulære show Disney Dreams® Et eventyr kommer til live i lys og lyd, med springvand og det fantastiske Sleeping Beauty Castle som lærred.
Læs mere
Oplev det vilde stuntshow Motor action stunt show
I undgår ikke fart over feltet når mange af de berømte racer biler fra Cars suser afsted
Læs mere
Disney Stars on Parade
Showet Disney Stars on Parade er en ny og endnu mere fantastisk parade i anledning af parkens 25 års jubilæum. Paraden kommer på tur rundt i Disneyland Park®, hvor I kan opleve en fantastisk blanding af sange, smukke kulisser og de kendte Disney-figurer.
Læs mere
Oplev Disney Junior Live on Stage
Disney Junior Live on Stage - oplev magien på nærmeste hold. Lad dig indhylde i nogle af de største sange.
Læs mere

Når mørket falder på...

Besøger I Disneyland® Paris til halloween eller op til jul, er det også ekstra magisk med alle smukke lys, som pryder parken og især Main Street lige efter indgangen til parken.
Når mørket falder på i Disneyland® Paris, byder parken på endnu flere fantastiske oplevelser. Oplev Torneroseslottet blive vække til live med det smukke lysshow - Disney Illuminations.

Vi tilpasser din søgning... Søger... Vent venligst et øjeblik! Et øjeblik...