Bestil online eller ring
7015 4141

Forlystelser i Disneyland® Paris

Transport:
Kør-selv
Afrejse:
Personer:
Antal værelser:
Søg efter din bolig her:
Find bolig

Forlystelser i Disneyland® Paris

Nedenfor kan du se en oversigt over alle de fantastiske og sjove forlystelser i Disneyland® Paris. Forlystelserner er fordelt mellem de 3 parker: Disneyland® Park, Walt Disney Studios® Park og Disney Village®. I Disneyland® Paris finder du over 40 både store og små forlystelser, så der er noget for hele familien.
Adventure Isle
Forlystelsen Adventure Isle er en ø fuld af overraskelser for hele familien. Hold øjne og øre åbne, når I går på udkig efter X’et på skatteøen, mens I bevæger jer igennem smalle stier, huler og hængebroer.
Læs mere
Aladdin og det flyvende tæppe
Stig ombord på Aladdins flyvende tæppe, og oplev en magisk tur med Aladdin og Genie over Agrabah i Disneyland Paris.
Læs mere
Alices Curious Labyrinth
Alices Curious Labyrinth eller Alice i Eventyrland labyrinten er fuld af overraskelser fra ende til anden. Hop ned i kaninhullet og kom på et fantastisk eventyr med Alice og den hvide kanin!
Læs mere
Autopia
I Autopia kan sætte jer bag rattet i en fremtidsbil, som de forestillede sig den i 1950’ernes USA. På køreturen kommer I rundt på en snoet vej i flotte omgivelser, men frygt ej!
Læs mere
Big Thunder Mountain
Tag med minetoget på en skramlende rutsjebanetur ind i det hjemsøgte bjerg fyldt med uhygge, når I hopper ombord på Big Thunder Mountain.
Læs mere
Buzz Lightyears Laser Blast
Hjælp Buzz Lightyear i kampen mod Zurg, sigt med rumkanonen og tag mod Det Uendelige Univers! En sjov oplevelse for hele familien.
Læs mere
Cars® Racerbane / Cars Quatre Roues Rallye
3, 2, 1 og startskuddet er gået til et sjovt racerløb med Lynet McQueen og alle de firehjulede venner fra den hæsblæsende film Cars. Den oplagte forlystelse for alle små fans af Lynet McQueen.
Læs mere
Crush’s Coaster®
Hop ombord i skjoldet fra en skildpadde og forbered jer på en fantastisk tur i Great Barrier Reef, hvor I vil møde kendte ansigter fra Disney Pixar filmen "Find Nemo".
Læs mere
Casey Jr. – Le Petit Train du Cirque
Rejs med cirkustoget Casey Jr. fra Dumbo rundt til mange genkendelige oplevelser fra Disney-filmene i miniaturestørrelse. Husk at holde godt fast!
Læs mere
Discovery Arcade
Gå en tur igennem Discovery Arcade, og oplev det 19. århundredes fantasifulde, og til tider, bizarre ideer og opfindelser for fremtiden. Discovery Arcade er en virkelig inspirerende skildring af menneskets håb og innovation.
Læs mere
Disney Studio 1
Disney Studio 1 giver mulighed for at opleve en rejse gennem filmens historie. Her kan I blive stjerner for en dag og komme på en rejse gennem filmens historie.
Læs mere
Disneyland Railroad
Damptoget tager jer omkring Disneyland® Paris, så I kan komme på en hyggelig og flot tur rundt til de forskellige Disney-lande. Læn jer tilbage og nyd turen!
Læs mere
Dumbo the Flying Elephant
Hop ombord på Dumbo the Flying Elephant og vær med, når Dumbo tager sin første flyvetur. I sidder på ryggen, mens Dumbo bevæger ørerne og letter fra jorden.
Læs mere
Gaumont biografkompleks
Gaumont biografkompleks i Disney Village® tilbyder sit publikum en helt unik biograf oplevelse. Her er kæmpelærreder med skarpe billeder og en lydteknologi udover det sædvanlige.
Læs mere
Hestetrukne sporvogne
Slip for at sno jer igennem menneskemylderet og rejs med stil i en sporvogn trukket af heste. I kommer igennem Town Square og Central Plaza i en flot dekoreret vogn.
Læs mere
Aladdins fortryllede passage
Gå igennem Agrabahs gader, hvor I vil opleve Aladdins fortælling helt tæt på. Historien om gadedrengen Aladdin, der finder en magisk lampe, er en rigtig fin oplevelse for de mindste.
Læs mere
Indiana Jones Templet
Indiana Jones Templet og jagten på den hellige gral fører jer igennem mystiske ruiner i junglen. For overhovedet at finde dine venner og slippe ud levende fra ekspeditionen, må du have en masse mod!
Læs mere
It’s a small world
I denne forlystelse kommer I på en 10-minutters sejltur kloden rundt. Oplev sne og strande, høje bjerge og flade sletter samt frodige skove og ørkener.
Læs mere
Jules Vernes mystiske undervandsverden
Oplev en mystisk undervandsverden , der er inspireret af den franske forfatter Jules Verne, der skrev om rejser i luften, under vandet og til rummet længe inden det var muligt.
Læs mere
La Cabane des Robinson – Op i højden 
Kravl helt til tops i La Cabane des Robinson og se, hvad der gemmer sig oppe i trækronen på det store træ i Adventureland.
Læs mere
La Galerie de la Belle au Bois Dormant
I et afsides tårn på Torneroses slot kan I blive klogere på Torneroses fortryllende historie. Følg et trin ad gangen og bliv mødt af et fantastisk syn!
Læs mere
La Tanère du Dragon
Dybt, dybt inden under Torneroses overdådige slot gemmer sig en uhyggelig skabning i mørket. Hvis I tør, skal I bevæge jer langt ned i mørket og fangekælderen!
Læs mere
Le Pays des Contes de Fées
I vil blive overrasket over kvaliteten og de utrolige små detaljer i et land fyldt med miniatureudgaver af alt det bedste fra Disneys eventyr. Oplev det hele fra en stor båd.
Læs mere
Les Voyages de Pinocchio
Velkommen til en verden af træ, hvor Strombolis underholdende marionetshow byder på store overraskelser i en fantastisk forlystelse til glæde for hele familien.
Læs mere
Liberty Arcade
Oplev, hvordan Frihedsgudinden blev til, når I slentrer en tur ned ad Main Street USA i Disneyland Paris, og bliv meget klogere på et af USA’s mest berømte symboler.
Læs mere
Mad Hatter’s Tea Cups
Den Gale Hattemager inviterer til teselskab i sin forlystelse i Disneyland Paris. Hop ind i de overdimensionerede tekopper, der snurrer jer omkring en kæmpe tepotte.
Læs mere
Main Street Vehicles
Stig ind i et vintage køretøj fra Town Square eller Central Plaza, der tager jer tilbage i tiden. Prøv en Paddy Wagon, datidens politibil, eller en flot rød brandbil.
Læs mere
Orbitron®
Orbitron® gør dig klar til at være kaptajn på dit helt eget rumskib langt ude i rummet, hvor du får en oplevelse af de helt store, når du suser rundt blandt stjerner, planeter og ydre galakser.
Læs mere
PanoraMagique
Oplev PanoraMagique, som er en af verdens største luftballoner i Disneyland Paris. Her får I en 360º udsigt med et unikt overblik
Læs mere
Peter Pan’s Flight
Kom helt tæt på Peter Pan i en magisk galeon til Ønskeøen i Disneyland Paris. Her venter jer både magiske oplevelser med havfruer og feer samt en duel med Kaptajn Klo.
Læs mere
Pirate Galleon
Piratflaget Jolly Roger vajer i vinden og melder klar til piraternes ankomst. I kan komme helt tæt på piraterne, hvis I altså tør på et storslået skib med både kanoner, udsigtspunkter og skattekister.
Læs mere
Pirates of the Caribbean
Pirates of the Caribbean er en meget farverig og drabelig forlystelse med pirater og søslag! I en båd sejler I lige i hælene på de drabelige og til tider noget hårdkogte pirater.
Læs mere
Princess Pavilion
Belle, Askepot og Tornerose inviterer jer til en uforglemmelig oplevelse med Disney-prinsesserne på Princess Pavilion.
Læs mere
RC Racer
I en 25 meter høj rutsjebane suser I afsted i Anders’ fjernstyrede legetøjsbil. Op og ned samt frem og tilbage på den kæmpe orange halfpipe sammen med Woody og Buzz Lightyear.
Læs mere
Rock 'n' Roller Coaster starring Aerosmith
Gør jer klar til den vildeste tur med Rock 'n' Roller Coaster starring Aerosmith. Rutsjebanen når 100 km/time på bare 3 sek. Så spænd sikkerhedsselen.
Læs mere
Ratatouille: The Adventure
Deltag i et kapløb igennem Gusteaus køkken med en 4D-oplevelse i Disneyland Paris, hvor I vil føle jer som den lille rotte Remy fra Disneys Ratatouille.
Læs mere
Slinky® Dog Zigzag
Slinky® Dog Zigzag er absolut en favorit blandt de mindste. De vil elske denne rutsjebane, hvor "Slinky" fra Toy Story er med på turen.
Læs mere
Studio Tram Tour®: Bag magien
Studio Tram Tour®: Bag magien - her er der mulighed for at komme back stage og opleve hvordan de populære Disney film bliver til.
Læs mere
Sleeping Beauty Castle
Det ikoniske Torneroseslot tårner sig majestætisk op i Disneyland® Paris og er et imponerende syn for både børn og voksne.
Læs mere
Snehvide og de 7 små dværge
I får Snehvide og de syv små dværge på tætteste hold, når familien tager på en spændende togtur igennem det fortryllede land fra det populære eventyr.
Læs mere
Star Wars Hyperspace Mountain
Star Wars Hyperspace Mountain har erobret Disneyland® Paris-klassikeren Space Mountain, og sender jer nu på en vil rejse igennem rummet på en spændende mission.
Læs mere
Star Tours: The Adventures Continue
Oplev Star Wars helt tæt på! I kommer på en stjernespækket 3D-rejse med alle de kendte karakterer og til de mest ikoniske scener fra Star Wars filmene.
Læs mere
The Twilight Zone - Tower og Terror
The Twilight Zone - Tower og Terror - denne attraktion er ikke for sarte sjæle. Tør du stige ombord på elevatoren, der ude af kontrol falder hele 13 etager ned?!
Læs mere
Toy Soldiers Parachute Drop
Toy Soldiers Parachute Drop er en sjov attraktion, hvor I skrumper til legetøjsstørrelse og oplever et faldskærmsspring på 25 m sammen med Sarge og hans regiment.
Læs mere
Thunder Mesa Riverboat Landing
Stig ombord på en gammel flodbåd i Disneyland Paris, hvor I får mulighed for at se Frontierlands mange seværdigheder fra en helt ny vinkel.
Læs mere

Besøg restauranter

Skal det være mere eksotisk, er det en sjov oplevelse at spise på Restaurant Agrabah Café, hvor I vil føle, I med i den fantastiske film Aladdin og næsten regner med at møde lampens ånd!
Når sulten melder sig efter en masse oplevelser i de mange sjove forlystelser, er der gode muligheder på et af de mange spisesteder.
Her finder I alt mellem himmel og jord, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Er I til fransk mad og familiehygge er Restaurant Ratatouille hos Chez Rémy et oplagt valg.

Vi tilpasser din søgning... Søger... Vent venligst et øjeblik! Et øjeblik...