Bestil online eller ring
7015 4141
Frost-Fest eller Frozen Celebration

Kom til Frost-Fest

Bliv fortryllet i Disneyland® Paris, når det glitrende Frost-eventyr med Elsa, Anna og alle de andre Frost-figurer løber af staben fra d. 11/1 til d. 3/5 2020.

Spar 35% på ophold + parkbilletter
Bestil senest d. 22/4 2020 og spar op til 35% på ophold inkl. parkbilletter. Samtidig kan I være med til fejringen af den store Frost-Fest.

Meget mere Frost
Mød figurerne fra Frost, oplev storslåede Frost-shows, køb eksklusive souvenirs, smag Arendals Frost-inspirerede retter og meget mere, når I besøger Disneyland® Paris.

Se meget mere om Frost-Fest nedenfor.

Mød alle de fantastiske karakterer fra Frost

Ikoniske scener
Fra bredden af Lake Disney kan I overvære showet, hvor ikoniske scener og øjeblikke fra Frost udspiller sig for øjnene af jer.

Parade med alle de kendte karakterer
Alle de velkendte figurer fra Arendal deltager selvfølgelig også i "Disney Stars on Parade". De er alle hoppet ombord på en gnistrende Frost-inspireret vogn, som I bestemt bør opleve. 
Magi på første hånd
Vær vidne til det fantastiske show "Frost 2: An Echanted Journey" og kom helt tæt på Anna, Elsa og alle de andre karakterer. Det magiske show udspiller sig fire gange dagligt på paraderuten. 

Nyt, stort show
Mød alle Frost-figurerne i det store, nye lyd- og lysshow: ”Magic Over Lake Disney: The Frozen Edition”, som vil lyse aftenhimlen over Disneyland® Paris op.Syng og dans med figurerne fra Frost

En fortryllende Frost-rejse
Disneyland® Paris inviterer på en fortryllende Frost-rejse, i ”Animation Celebration” i Walt Disney Studios Park.


Velsmagende delikatesser og eksklusive sourvenirs
Forkæl jer selv med eksklusive delikatesser og velsmagende drinks inspireret af Frost-universet. Fyld kufferten med spændende souvnirs fra Frost-festen. 
Dans som Anna
I er inviteret til "Frost: A Musical Invitation"! Vær med, når Sven og Kristoff synger ”Reindeers are better than people”, og lær at mestre Annas dansetrin, så I kan være med til at overraske Elsa i hendes ispalads, hvor "Let it Go'" kan synges på fuld skrue. 

Mød også den muntre snemand Olaf og forevige øjeblikket med et billede. 

Mærk magien i Disneyland® Paris

Bliv fortryllet af det betagende fyrværkeri og imponerende lyseffekter, når Torneroseslottet, når Disneyland® Paris tager jer med på en rejse gennem legendariske Disney-fortællinger og slottet funkler af Frost.

Oplev Frost-Fest fra d. 11/1 - 3/5 2020.
Få ægte magi
Oplev, når Elsa og mange andre Disney-figurer viser Mickey, at ægte magi ikke kender grænser, så længe man har tro, fantasi og kærlighed i hjertet.

Vi tilpasser din søgning... Søger... Vent venligst et øjeblik! Et øjeblik...