Bestil online eller ring
7015 4141

Velkommen til Disney's Newport Bay®

Transport:
Kør-selv
Afrejse:
Personer:
Antal værelser:
Søg efter din bolig her:
Find bolig
Hotelinfo
Aktuelt tilbud:
Spar op til 25% på ophold og parkbilletter inkl. halvpension.
i perioden 4/4-1/11 2020.
Bestil senest 12/2 2020.

Disney's Newport Bay Club®

Bo i skønne maritime omgivelser på Disney's New Port Bay®
Disney’s Newport Bay Club® byder på smukke lyseblå farver, skøn udsigt til vand og romantiske omgivelser. Hotellet er gennemført i New England seaside stil fra århundredeskiftet og tilbyder dejlige lyse værelser. Disney’s Newport Bay Club® har gennem de sidste års tid gennemgået en stor renovering og fremstår nu helt fantastisk. Værelserne er indrettede i maritim stil, og I kan ikke undgå at komme i god stemning.
Boligtype Max Pers. Tilbud Totalpris Antal værelser
Superior værelse (søside) 2 - 4 11.669 DKK
1 valgt

Bestillingsoversigt

Værelse Personer Tilbud Pris
1 x Superior værelse (søside) 2 voksne & 2 børn Tilbud: 1%
Du sparer: 133,-
11.669
Totalpris 11.669
Vælg venligst antal værelser før du fortsætter til bestilling - tak.
Vælg selv værelser Gå til bestilling
(Prisen er baseret på 1 værelse med 2 voksne og 2 børn fra d. 30 Nov 2019, 2 nt. & 3 dg.)

Læs mere om Disney's New Port Bay Club®

Hotellet er nyrenoveret i 2016 og fremstår virkelig flot både ude og inde. På New Port Bay Club® finder I 2 restauranter, bar, dejligt poolområde og fitnessrum. Nyd turen på cirka et kvarter fra hotellet til parkerne, hvor I går langs søen eller hop på en shuttlebus.
Sejl tilbage i tiden og oplev 1870'ernes Cape Cod stil. Vælger I at bo på Disney's New Port Bay Club®, får I fornemmelsen af ægte yacht club livstil. New Port Bay Club® er holdt i maritime farver og ligger lige ved søen "Lake Disney®". 

Pool- og spaområde

mulighed for at nyde en tur i saunaen, dampbadet eller jacuzzien. Skulle der trænges til en omgang massage er dette også muligt, dog mod betaling. I perioden 20/5-24/5 & 4/11-15/11-2019 er poolområdet lukket pga. vedligeholdelse.
Efter en lang dag i parkerne er der ikke noget bedre end at blive kølet ned. Disney's New Port Bay Club® tilbyder sine gæster et fint poolområde, hvor der desuden også er

Restauranterne

"Yacht Club", der byder på diverse specialiteter. Efter måltidet kan det anbefales at gå en tur i Captains Quarters, hvor I kan nyde en kop kaffe eller en cocktail.
På Disney's New Port Bay Club® kan I vælge mellem 2 restauranter - den ene er Cape Cod Buffet Restauranten, hvor der hver dag serveres en lækker buffet bl.a. med lækker fisk. Der er også mulighed for at vælge

Halvpension inklusiv

Halvpension består af to måltider, som er morgenmad og frokost eller aftenmad.

Læs mere om halvpension og måltidskuponerne her.
Bestiller I et ophold til Disneyland® Paris på Disney's Newport Bay Club®, hvor halvpension er inklusiv i prisen, får I en Plus måltidskupon.

Vi tilpasser din søgning... Søger... Vent venligst et øjeblik! Et øjeblik...