Bestil online eller ring
7015 4141

Velkommen til Disney's Sequoia Lodge®

Transport:
Kør-selv
Afrejse:
Personer:
Antal værelser:
Søg efter din bolig her:
Find bolig
Hotelinfo
Aktuelt tilbud:
Spar op til 25% på ophold og parkbilletter inkl. halvpension.
i perioden 4/4-1/11 2020.
Bestil senest 12/2 2020.

Disney's Sequoia Lodge®

Bo som i en Amerikansk Nationalpark
På Disney’s Sequoia Lodge® føles det, som om I bor midt i en amerikansk nationalpark. Hotellet er opført i rustikke materialer af træ og sten og består af forskellige pavilloner samt en hovedbygning med bl.a. restauranter, reception og en lille butik. Hotellets naturlige samlingspunkt er det hyggelige opholdsrum i ægte amerikansk stil, som byder på en flot bar og en kæmpe pejs af natursten. Her er perfekt til en varm kop kakao eller en skøn drink.
Boligtype Max Pers. Tilbud Totalpris Antal værelser
Der er desværre ikke nogen værelser som matcher din søgning - prøv venligst igen!
Vælg venligst antal værelser før du fortsætter til bestilling - tak.

Disney's Sequoia Lodge®

Chip og Chap kommer ofte på besøg her. De er umiddelbart nogle søde små jordgern, men lad jer ikke narre - de er fulde af fis og ballade. På Disney's Sequoia Lodge® er der også et dejligt poolområde samt hyggelige restauranter. Det er nemt og tager blot 10 minutter at gå til parkerne eller I kan tage en gratis shuttlebus.
Disney's Sequoia Lodge® ligger lige ved den fine Lake Disney® sø. Hotellet er stemningsfyldt, og når I træder ind ad døren, fornemmer I med det samme atmosfæren fra en amerikansk nationalpark. Her er restaurant, butik, fitnesscenter samt et hyggeligt legeområde for de mindste. 

Pool og spaområdet

En perfekt afslutning efter en skøn dag i parkerne og de mange sjove forlystelser. I perioden frem til 31/7 -2019 er poolområdet på Sequoia Lodge lukket pga renovering. I denne periode kan poolen på New Port Bay (alt efter ledighed). I perioden 6/1-10/1-2020 er poolen lukket pga. vedligeholdelse. 
Disney's Sequoia Lodge® tilbyder sine gæster et skønt poolområde med både indendørs og udendørs pool. Her er både vandrutschebane og dampbad, så der er bestemt tænkt på både store og små.

Restauranten

Efter middagen kan I vælge at tage en cocktail i den stemningsfyldte Redwood Bar og Lounge, som er hotellets hjerte. Her kan I nyde nogle gode timer i de behagelige stole rundt om den imponerende pejs.  
På Disney's Sequoia Lodge® finder I restauranten Hunter's Grill og Beaver Creek Tavern. Her serveres gode bøffer, hvor I selv vælger størrelser samt en buffet, der har et virkelig flot udvalg. 

Halvpension inklusiv

Halvpension består af to måltider, som er morgenmad og frokost eller aftenmad.

Læs mere om halvpension og måltidskuponerne her.
Bestiller I et ophold til Disneyland® Paris på Disney's Sequoia Lodge®, hvor halvpension er inklusiv i prisen, får I en Plus måltidskupon.

Vi tilpasser din søgning... Søger... Vent venligst et øjeblik! Et øjeblik...