Bestil online eller ring
7015 4141
En særlig glædelig jul med Mickey
Jul i fortryllende Disneyland® Paris
Pak op for julen i Disneyland® Paris, som varer helt frem til d. 6/1 2019.

Tag hele familien afsted, og glæd jer til den fantastiske julestemning, når begge Disney® Parkerne fortrylles og funkler af julemagi – og Mickeys Store Fødselsdagsfest løber af stablen.

Oplev video fra julen i Disneyland® Paris her.

Julen kan opleves i perioden 10/11 - 6/1 2019.

En fortryllende jul i Disneyland® Paris

Mickey rusker op i juletraditionerne med Mickeys Store Fødselsdagsfest, og I får mulighed for at pakke op for en hel sækfuld af overraskelser og festligheder helt frem til den 6. januar i Disneyland® Paris.
Oplev Disneys Fortryllende Jul i Disneyland® Paris. Hop op og ned af glæde, når begge begge parkerne i Disneyland® Paris fortrylles og funkler af julestemning fra den 10. november og helt frem til den 6. januar.

Juleparade i Disneyland® Paris

Og hop op og ned af glæde, når de dansende sukkerstokke, peberkagemænd og andre søde juleoverraskelser skaber eventyrlig vinterstemning.
Vink og syng med ved Disney's Christmas Parade, den bedste og mest fortryllende parade, der findes. Se Mickey, Minnie, Anders And, Fedtmule, Woody og Buzz Lightyear komme rullende ned ad Main Street, U.S.A.® på fantastiske vogne med imponerende julepynt.

Følg rytmen til Mickey’s Big Band Christmas

Kom i julestemning og step løs til de klassiske julesange - mens Mickey skaber magi på trommerne.
Saml familie og venner, og tag til Animagique Theater i Walt Disney Studios® Park og nyd det fantastiske Broadway-inspirerede stepdanseshow.

NYHED! Minnies overraskelse til Mickey!

Det er alt, hvad vi kan sige ligenu. Det kan være hvor som helst, så forbered jer på at blive overrasket.
Kan I holde på en hemmelighed? Minnie planlægger en særlig juleoverraskelse til Mickeys Store Fødselsdagsfest. Og I er inviteret med!

Aftenshowet

som bugner af Disney-Figurer og oplyser Hollywood Tower Hotel med klassiske julefortællinger.
Glæd jer til Fedtmules fantastiske overraskelse til bedstevennen Mickey. Tag i Walt Disney Studios® Park efter mørkets frembrud og se det fantastiske aftenshow,

Julemand og julelys

Mickeys Magiske Julelys
Nyd bjældeklangen, der ledsager Julemandens, Mickeys, Minnies og deres dejlige venners syng med-show, når det store juletræ tændes med fortryllende lys på torvet.
Mickeys Store Fødselsdagsfest løber af stabelen, og i den anledning har han inviteret sine bedste venner. Nogle af dem har iklædt sig deres festligste klæder for rigtigt at dele julemagien med jer. 
I kan også Marie, Stampe og Miss Bunny glædelig jul i Disneyland® Park - og I har endda mulighed for at give julemanden et ordentligt kram!

Vi tilpasser din søgning... Søger... Vent venligst et øjeblik! Et øjeblik...