Bestil online eller ring
7015 4141
Legends of the Force

Oplev Legends of the Force

Kom med, når Disneyland® Paris fejrer sagaen om Skywalker og oplev de mest ikoniske øjeblikke i Legends of the Force, når forlystelsespaken hylder Star Wars.

Stå ansigt til ansigt med Darth Vader
Fra d. 11. januar til d. 15. marts 2020, hylder Disneyland® Paris Star Wars med et helt univers, hvor du kan stå ansigt til ansigt med selveste Darth Vader.
Du kan også møde den legendariske kriger, Chewbacca eller forsøge at overbevise Stormtropperne, at du ikke er rebellen, de er ude efter.

Læs mere om Legends of the Force nedenfor.

Oplev Legends of the Force

Stormtropperne patruljerer!
Hav papirerne i orden, forsøg at holde hovedet koldt og stå klar med en god forklaring, når Stormtropperne patruljerer i gaderne i deres søgen efter rebeller.
En hyldest til Star Wars
I perioden fra d. 11/1 til d. 15/3 2020 kan I opleve et udvidet univers som en hyldest til Star Wars, i Disneyland® Paris.

Spændende shows
En masse spændende shows, figurer og oplevelser venter på jer med Legends of the Force.

Mød imperiets kolossale magt

Chewbacca er der også
Mød også den brølende Wookiee Chewbacca og gå på opdagelse i det flotte univers i Disneyland® Paris..
Mød Darth Vader!
Når I besøger Legends of the Force, kan I møde de ikoniske karakterer fra Star Wars. Stå ansigt til ansigt med Darth Vader og oplev, når Stormtropperenheden ledes i en militærmarch af selveste Darth Vader.

Fantastiske shows til Legends of the Force

Legends of a Galaxy Far, Far away
I dagtimerne er det muligt at opleve det storslåede show ”Legends of a Galaxy Far, Far away”, med scener fra Skywalker-sagaen, med figurer som Chewbacca, BB-8, Kylo Ren og Rey.
De mest episke øjeblikke
Bliv imponeret og mærk kraften, når nattehimlen over Disneyland® Paris bliver levende med både ikoniske lyde og syn af blandt andet Luke, Anakin Skywalker, og Obi-Wan Kenobi.
Disneyland® Paris genskaber Star Wars-sagans mest episke øjeblikke med et helt fantastisk og spektakulært aftenshow.

Vi tilpasser din søgning... Søger... Vent venligst et øjeblik! Et øjeblik...