Bestil online eller ring
7015 4141

Friferie - en gammel rotte i faget!

Friferie har gennem mere end 25 år været børnefamiliernes foretrukne ferieboligudlejer. Friferie tilbyder et bredt udvalg af rejser med fokus på glade danske børnefamilier, og her kommer man naturligvis ikke uden om Disneyland® Paris.

Foruden selvfølgelig Disneyland® Paris tilbyder vi i dag alt fra luksuscamping i mobilhome eller luksustelt og badelande i Nordeuropa på www.friferie.dk til skiferie i fjeldene eller alperne på www.skiferie.dk.

Med 25 års erfaring tør vi godt kalde os selv eksperter, og gennem årene har vi skaffet de bedste aftaler, som sikrer dig både høj kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Alle vores dygtige rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig og familien med at finde den ferie, som passer netop jeres krav og ønsker. Vi har besøgt alle feriestederne og har et indgående produktkendskab, som betyder, at vi kan give dig både personlig og kvalificeret rådgivning.

Vi har naturligvis også besøgt Disneyland® Paris! Så har du spørgsmål, inden du bestiller, er du naturligvis velkommen til kontakte vores resjekonsulenter på online@friferie.dk eller 7015 4141.

Friferie er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureauforening. Læs mere nedenfor.

 


Friferie Disneyland er en del af Friferie A/S med mere end 25 års erfaring.

Friferie er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening. Det betyder, at du som kunde hos Friferie Disneyland er garanteret de bedste rejsevilkår.

Læs mere her

Friferie er medlem af Rejsegarantifonden. Det betyder, at du som kunde hos Friferie DIsneyland er sikret økonomisk og dækket ind under hele rejsen.

Læs mere her

 


Vi tilpasser din søgning... Søger... Vent venligst et øjeblik! Et øjeblik...