Bestil online eller ring
7015 4141

De 3 parker i Disneyland® Paris

Transport:
Kør-selv
Afrejse:
Personer:
Antal værelser:
Søg efter din bolig her:
Find bolig

Parkerne i Disneyland® Paris

I Disneyland® Paris findes i alt 3 parker: Disneyland® Park, Walt Diseny Studio® Park og Disney Village.
Disneyland® Park
Magien starter i Disneyland® Park, hvor du møder pirater og sørøvere, du kan spise frokost med prinsesserne, opleve fyrværkeri og lysshow over torneroseslottet og ikke mindst se de fantastiske shows og parader, hvor man på tættest hold oplever alle de kendte og elskede Disney® figurer. I Disneyland® Park er der 5 magiske verdener: Adventureland®, Discoveryland®, Main Street U.S.A®, Frontierland® og Fantasyland®. I de fem verdener findes intet mindre end 40 forskellig forlystelser for både store og små, fantastiske shows, samt mulighed for at hilse på din favorit Disney® figur i levende live.
Læs mere
Walt Disney Studios® Park
Tag med Friferie til Disneyland® Paris og oplev den fantastiske park Walt Disney Studios® Her kan du dykke ned i en utrolig og forunderlig verden af film og amimation. I Walt Disney Studios® Park vil du opleve en blændende gengivelse af nogle af Hollywoods største seværdigheder, førsteklasses restauranter og fantastisk underholdning. I parken vil du opleve fantastiske effekter, uforglemmelige forlystelser og en fem-stjernet rejse gennem animation af en anden verden.
Læs mere
Disney Village®
Disney Village® er een af de tre parker i Disneyland® Paris. I Disney Village® finder du alt fra lækre restauranter, butikker, biograf og shows. Snyd f.eks ikke dig selv og børnene fra den fantastiske Buffalo Bills Wild West Show. IMAX Biografen i Disney Village kan bl.a. tilbyde Frankrigs største skærm og i luftballonen kan du opleve Disneyland® Paris fra oven. Forlystelser og aktiviteter i Disney Village® er ikke inkluderet i entrebilletten.
Læs mere

Vi tilpasser din søgning... Søger... Vent venligst et øjeblik! Et øjeblik...