Bestil online eller ring
7015 4141

De 2 parker i Disneyland® Paris

Transport:
Kør-selv
Afrejse:
Personer:
Antal værelser:
Søg efter din bolig her:
Find bolig

Parkerne i Disneyland® Paris

I Disneyland® Paris kan I opleve hele 2 parker: Disneyland® Park med sjove forlystelser i magiske lande samt Walt Disney Studio® Park, hvor I kan komme bag scenen og opleve alle hemmelighederne bag de mest magiske scener fra Disneys film. Samtidig kan I også besøge Disney Village®, som ligger udenfor parkerne, hvor I kan nyde lækre restauranter, butikker og sjove shows.
Disneyland® Park
Magien starter i Disneyland® Park, hvor I møder pirater og sørøvere. I kan også spise frokost med prinsesserne, opleve fyrværkeri og lysshow over Torneroseslottet og se de fantastiske shows og parader, når I på tætteste hold oplever alle de kendte og elskede Disneyfigurer. I Disneyland® Park er der 5 magiske verdener: Adventureland®, Discoveryland®, Main Street U.S.A®, Frontierland® og Fantasyland®. De 5 fantastiske verdener byder på intet mindre end 40 forskellige forlystelser for både store og små, fantastiske shows samt mulighed for at hilse på jeres favorit Disney® figur i levende live.
Læs mere
Walt Disney Studios® Park
Tag med Friferie til Disneyland® Paris, og oplev den fantastiske Walt Disney Studios® park. Her kan I dykke ned i en utrolig og forunderlig verden af film og animation. I Walt Disney Studios® Park vil I opleve en blændende gengivelse af nogle af Hollywoods største seværdigheder, førsteklasses restauranter og fantastisk underholdning. I parken bliver I mødt af fantastiske effekter, uforglemmelige forlystelser og en femstjernet rejse gennem animation af en anden verden.
Læs mere
Disney Village®
Disney Village® ligger udenfor selve parkerne i Disneyland® Paris. Her finder I alt fra lækre restauranter og butikker til biograf og shows. Snyd f.eks. ikke dig selv og børnene for det fantastiske Buffalo Bills Wild West Show, mens I spiser en autentisk cowboymiddag. I får et underholdende show med legendariske Buffalo Bill som værten, der præsenterer både Sitting Bill og Annie Oakley. I får vilde skuddueller, flotte stunts og så kigger Minnie og Mickey forbi! IMAX Biografen i Disney Village tilbyder bl.a. Frankrigs største skærm, og i luftballonen kan du opleve Disneyland® Paris fra oven. Forlystelser og aktiviteter i Disney Village® er ikke inkluderet i entrébilletten.
Læs mere

Sjove forlystelser i parkerne

I det filmiske univers i Walt Disney Studio® Park  går det løs med sjove shows, filmiske tricks og stunts samt muligheden for at komme backstage. Her er der også sjove forlystelser og de særligt frygtløse skal besøge det uhyggelige The Twilight Zone Tower of Terror™, hvor I bliver kastet 13 etager på en elevatortur I aldrig glemmer!
Når I tager hele familien med i Disneyland® Paris, vil I blive overvælder over de mange og sjove forlystelser. Prøv f.eks. den nye og vilde rutsjebane Star Wars Hyperspace Mountain (tidligere Space Mountain), hvor der er garanti for sus i maven! I bliver taget med ud i en fjern fjern galaske fyldt med overraskelser undervejs!

Besøg også butikker og restauranter

Området byder også på mange spændende restauranter, caféer og barer. I kan f.eks. komme ind og se det sjove Buffalo Bill's Wild West Show med Mickey og han venner. Her sidder I en manege og spiser mad fra det vilde vesten, mens det går løs i manegen med det vildeste western-show. Se mere om showet her!
I Disney Village® kan I gå shop amok i de mange butikker med sjovt Disney-merchandise. Her finder I både flotte sweatshorts med Mickey, en nøglering med Askepots lille sko og en sej racerbil fra Cars.
Mangler I gaver til dem derhemme, går I helt sikkert ikke forgæves her.

Vi tilpasser din søgning... Søger... Vent venligst et øjeblik! Et øjeblik...