Bestil online eller ring
7015 4141

Disney Village®

Disney Village®
Disney Village® ligger udenfor selve parkerne i Disneyland® Paris. Her finder I alt fra lækre restauranter og butikker til biograf og shows. Snyd f.eks. ikke dig selv og børnene for det fantastiske Buffalo Bills Wild West Show, mens I spiser en autentisk cowboymiddag. I får et underholdende show med legendariske Buffalo Bill som værten, der præsenterer både Sitting Bill og Annie Oakley. I får vilde skuddueller, flotte stunts og så kigger Minnie og Mickey forbi! IMAX Biografen i Disney Village tilbyder bl.a. Frankrigs største skærm, og i luftballonen kan du opleve Disneyland® Paris fra oven. Forlystelser og aktiviteter i Disney Village® er ikke inkluderet i entrébilletten.
Forlystelser i Disney Village®
Disney Village® byder også på forlystelser og sjov underholding, hvor I kan få endnu flere timer til at gå. Her er desuden længere åbent end i parkerne Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park.
Læs mere
Restauranter i Disney Village®
I Disney Village® har I mulighed for at spise for at spise på et væld af restauranter. I kan spise i jungle omgivelser på Rainforest Café, ægte 50'er omgivelser på Annet's Dinner. Der er også mulighed for at få et trofæ med hjem fra Planet Hollywood Café. I kan også vælge at spise på traditionelle Café Mickey. En ting er sikkert I kommer ikke til at gå sultne i seng. Her er noget til enhver smag.
Læs mere
Butikker i Disney Village®
I Disney Village® finder I et væld af butikker. Her er alt hvad hjertet kan begære. I finder naturligvis et stort udvalg af Disney souvenirs som passer til alle. I kan her finde alt fra Mickeys øre, den sidste Disney mode, klassiske Disney figurer til flotte lækre gaveæske med dejlig chokolade. Her findes gaver til alle - både små som voksne. Disney Village® er her I finder souvenirs som I måske ikke nåede at købe i en af de 2 parker. Så begynd allerede nu at spare op !
Læs mere

Butikkerne i Disney Village®

Disney Village® ligger mellem Disneyland® Park, Walt Disney Studio®'s og Disney Lake®. Butikkerne i Disney Village® åbner inden parkerne og holder åbent til efter lukketid, så er I ikke klar til at gå hjem til hotellet, kan I nemt blive underholdt her.
I Disney Village® finder I alt, hvad hjertet begærer i de mange butikker, for Disney Village® er et rent Disney-shoppingparadis. Hvad med en fin t-shirt med Disney-motiv, en Elsa-kjole, en velsmagende Mickey-slikkepind eller måske en mere eksklusiv gave? Alt er muligt!

Restauranterne i Disney Village®

Vil I have action til jeres måltid, skal I helt sikkert tage til Buffalo Bill Wild West show, hvor der er fuld fart på. Mens I nyder et rigtig cowboymåltid, bliver I underholdt af både cowboys og indianerne, som optræder med vilde stunts og opfører historiske slag fra Det Vilde Vesten. 
Disney Village® tilbyder sine gæster et væld af muligheder for at få noget at spise. På Sportsbar kan I ikke blot få stillet den lille sult, men også følge med i de store sportsbegivenheder. Er I til lidt et større udvalg, kan et besøg på Café Mickey anbefales. 

Vi tilpasser din søgning... Søger... Vent venligst et øjeblik! Et øjeblik...