Bestil online eller ring
7015 4141

Disneyland® Park

Disneyland® Park
Magien starter i Disneyland® Park, hvor I møder pirater og sørøvere. I kan også spise frokost med prinsesserne, opleve fyrværkeri og lysshow over Torneroseslottet og se de fantastiske shows og parader, når I på tætteste hold oplever alle de kendte og elskede Disneyfigurer. I Disneyland® Park er der 5 magiske verdener: Adventureland®, Discoveryland®, Main Street U.S.A®, Frontierland® og Fantasyland®. De 5 fantastiske verdener byder på intet mindre end 40 forskellige forlystelser for både store og små, fantastiske shows samt mulighed for at hilse på jeres favorit Disney® figur i levende live.
Forlystelser i Disneyland® Park
I Disneyland® Park er det intet mindre end 40 forskellige forlystelser for både store og små. Her er alt fra hyggelige karruseller til ultimative rutsjebaner, alle med deres helt eget tema. Klik her for at læse mere om de forskellige forlystelser.
Læs mere
Restauranter i Disneyland® Park
I Disneyland® Park finder I et væld af restauranter. I Disneyland® Park findes der 5 områder: Main Street, Frontierland, Adventureland, Fantasyland og Discoveryland. Hvert "land" tilbyder hyggelige spisesteder alle med hvert sit tema. Her er mulighed for at finde en restaurant, der passer til alle smagsløg.
Læs mere

Alt om Disneyland® Park

og ikke mindst muligheden for at komme helt tæt på og kramme alle de kendte og elskede Disneyfigurer. Når I har booket et ophold til Disneyland® Paris med Friferie, får I samtidig fri entré til alle parkerne og kan frit benytte alle forlystelserne.
I Disneyland® Park i Paris finder du intet mindre end 5 magiske og fortryllende lande med sjov og underholdning for både store og små. I de fem lande, Adventureland®, Discoveryland®, Main Street U.S.A®, Frontierland® og Fantasyland®, finder I bl.a. 40 forskellige forlystelser, lækre restauranter

Main Street® U.S.A

Nyd lidt lækkert til ganen såsom hjemmelavet fudge, macarons og candyfloss, for her er virkelig alt, hvad hjertet kan begære på de mange skønne spisesteder og specialforretninger. Bliv indhyllet i magiens historie på Walt’s, som er Walt Disney’s fantastiske restaurant.
Den store fantasirejse ind i Disneyland® Paris magiske verden begynder på Main Street i Disneyland® Park. Main Street er en fantastisk rejse tilbage til 1900-tallets USA med smukke victorianske huse, flotte veteranbiler og stemningsfulde butikker. Lad jer friste af alt fra Torneroses vidunderlige kjole, Askepots fortryllede glassko, de smukke Elsa og Anna dukker til Darth Vaders kappe og hjelm til de unge Jedis.
 

Frontierland®

Stig f.eks. ombord på det løbske og mystiske minetog ”Big Thunder Mountain” og få den vildeste tur i Vesten, når I suser op og ned på det hjemsøgte bjerg "Phantom Manor". I drøner afsted med eksplosioner, angribende flagermus og brusende floder undervejs.
Frontierland er nybyggerens USA, hvor I bliver mødt af håbefulde guldgravere, seje cowboys og vilde indianere. Det er som at være med i en gammel cowboyfilm, og Frontierland byder på oplevelser for hele familien. 

Adventureland®

Adventureland har det hele lige fra hæsblæsende rutsjebaner til imponerende piratskibe, som kun venter på at blive erobret.
Adventureland byder på et unikt møde med Jack Sparrow, en søgen efter den hellige gral med Indiana Jones eller muligheden for at genopleve 1001 nats mystik med Aladdin og Jasmin. 

Fantasyland®

Udforsk det spektakulære Disneyslot, hvor Tornerose bor, og lad jer henføre til mange af de traditionelle eventyr, der gennem tiderne har fået sit helt eget univers. I Fantasyworld findes ”It’s a small world” hvor de mindste vil elske en idyllisk sejltur igennem det lykkeligste sted på jorden. 
Det romantiske eventyrland Fantasyworld giver jer muligheden for at spise som Lady og Vagabonden på deres hyggelige yndlingsrestaurant. Måske I er tilmed er heldige at møde Alice fra Eventyrland, der bor i den magiske verden. 

Discoveryland®

Bliv trænet i at bruge ”The Force” på Jediakademiet af en ægte jedimester eller mød heltene fra Star Wars gennem en unik og interaktiv oplevelse for hele familien. Discoveryland er fremtidensland, og det er også her I vil blive præsenteret for fremtiden. 
Discoveryland er hjemland for Star Wars. Det er her, I møder alle heltene og skurkene fra Star Wars. Discoveryland tager jer med ud i rummet, hvor der er mulighed for at være med i en hæsblæsende stjernekrig.

Vi tilpasser din søgning... Søger... Vent venligst et øjeblik! Et øjeblik...