Bestil online eller ring
7015 4141

Walt Disney Studios® Park

Walt Disney Studios® Park
Tag med Friferie til Disneyland® Paris, og oplev den fantastiske Walt Disney Studios® park. Her kan I dykke ned i en utrolig og forunderlig verden af film og animation. I Walt Disney Studios® Park vil I opleve en blændende gengivelse af nogle af Hollywoods største seværdigheder, førsteklasses restauranter og fantastisk underholdning. I parken bliver I mødt af fantastiske effekter, uforglemmelige forlystelser og en femstjernet rejse gennem animation af en anden verden.
Forlystelse i Walt Disney Studio® Park
Forlystelse i Walt Disney Studio® Park
Læs mere
Shows i Walt Disney Studios® Park
Shows i Walt Disney Studios® Park test 1
Læs mere
Restauranter i Walt Disney Studios® Park
Restauranter i Walt Disney Studios® Park
Læs mere

Læs alt om Walt Disney Studios® Park

Her findes Front Lot, en oplevelse af Disney's Hollywood. Production Courtyard, hvor I kan opleve skabelsen af Disney's film. Toon Studios, hvor der er mulighed for se, hvordan nogle af Disney's klassikere er blevet til og sidst men ikke mindst, Backlot, som er den mest "actionpacked" del af Walt Disney Studios. 
Velkommen til Walt Disney Studios Park - den magiske filmverden. Her er oplevelser for både store og små, hvor I bl.a. vælge mellem stuntshow, Stitch live, vanvittige rutsjebaner og naturligvis Mickey i sit fortryllende show.

Front Lot

I bliver mødt af kulisser, der emmer af atmosfære, og i Front Lot har I selv mulighed for at træde ind på scenen i Studio 1 og være stjerne i egen produktion. Her er desuden gode spise- og indkøbsmuligheder.
Velkommen til Front Lot. Her får I straks fornemmelsen af være på besøg i Walt Disney's Hyperion Avenue Studios i Los Angeles. Front Lot er den mest farverige del af Walt Disney Studios, og der er ingen tvivl om, at I kan mærke smagen af Hollywood. Det er også her I finder Alexandria Theatre og Hollywood Boulevard.

Production Courtyard

Det uhyggelige Hollywood Tower er ikke for sarte sjæle, men et absolut "must", når I besøger Production Courtyard. Her kan I være med til at opdage, hvad der skete en skæbnesvanger nat i 1939!
Production Courtyard er stedet, hvor det I kan komme backstage. I kan ligeledes opleve tilblivelsen af diverse Disneyproduktioner, helt fra da man begyndte at producere film og frem til de fantastiske produktioner i dag.

Toon Studio

Her er mange fine attraktioner, og I har bla. mulighed for at slutte jer til alle hjælperne i Ratatoullies køkken, hvor det ikke går stille for sig. I kan også sætte jer ind i bilen og suse afsted med Lightning McQueeen.
I Toon Studio blomstrer magien, og I kan opleve, hvordan nogle af Disney's mest berømte tegnefilm er blevet til. Skaberne bag nogle af de største klassikere bliver hyldet, og I har endda selv mulighed for at skabe stjernestøvet.

Backlot

Hold vejret af spænding til de vilde stunt shows eller prøv den vilde "Soundtracker", hvor I bliver bæst afsted med 100 km i timen til sange som f.eks Love in an elevator. Kort sagt - husk at spænd sikkerhedsselen.
Backlot er stedet, hvor I kan opleve alle de fantastiske stunts og special effects, og der er fart overfeltet. Det er her, I finder de mest "action packed" attraktioner, og det er også i Back Lot, at du kan hænge ud samme med Spiderman og måske lære et par tricks eller to.

Vi tilpasser din søgning... Søger... Vent venligst et øjeblik! Et øjeblik...