Bestil online eller ring
7015 4141

Restauranter i Disneyland® Paris

Transport:
Kør-selv
Afrejse:
Personer:
Antal værelser:
Søg efter din bolig her:
Find bolig

Vælg mellem spændende restauranter og spisesteder

Når I besøger Disneyland® Paris, kan I vælge mellem spændende restauranter og spisesteder med både buffet og bordservering, når sulten melder sig. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og på Captain Jack's kan I f.eks. spise lækker piratmiddag og møde selveste Captain Jack Sparrow! Eller blive forsvindende lille på Bistrot Chez Rémy, hvor I kan nyde god fransk mad fra en rottes synspunkt. Se alle mulighederne nedenfor og husk at bestille bord hjemmefra.
Auberge de Cendrillon - spis på slottet
I de eventyrlige rammer omkring slottet i Fantasyland kan I nyde skøn fransk cuisine i den majestætiske og middelalderlige festsal i restauranten Auberge de Cendrillon i Disneyland® Park i selskab med Disney-prinsesser. Bestil bord til udsøgt aftensmad og mød op i fint tøj til en eventyrlig aften.
Læs mere
Annette’s Diner - rullende mad
Annette’s Diner en oplevelse af 50'ernes USA, der byder på alt fra morgenmad og burgere til store hotdogs og milkshakes. Nyd den gode musik fra jukeboksen og oplev tjenere i sjovt 50'er tøj.
Læs mere
Restaurant Ratatouille - spis hos Chez Rémy
Restaurant Ratatouille byder på fransk mad, når I spiser hos Chez Rémy.
Læs mere
Billy Bob’s Country Western Saloon - som i det vilde vest
Billy Bob’s Country Western Saloon er en hyggelig saloon, der bringer minder frem fra nybyggernes USA.
Læs mere
Au Chalet de la Marionnette
Tag familien med på Au Chalet de la Marionnette og oplev en Pinocchio inspireret restaurant med masser af atmosfære. Her spiser I midt i en verden af legetøj og kan nyde en magisk dessert.
Læs mere
Restaurant Stars - spis med stjernerne
Restaurant Stars er en stilfuld fransk buffetrestaurant, hvor I kan spise med stjernerne.
Læs mere
Café Mickey, ægte Italiensk/amerikansk Diner
Café Mickey tilbyder sine gæster lækre Italienske specialiteter og har en charmerende beliggenhed lige ved Lake Disney.
Læs mere
Captain Jack’s – Restaurant des Pirates
På Captain Jack’s – Restaurant des Pirates spiser I i piratlignende omgivelser, hvor I endda kan hilse på selveste Captain Jack Sparrow, hvis I er heldige.
Læs mere
Silver Spur Steakhouse - saftige steaks
På Silver Spur Steakhouse i Disneyland® Park kan I nyde skønne og saftige steaks, som bliver grillet til skue for restaurantens gæster. Tag plads på restauranten i det vilde vest og lad tjener og kok giver jer en fantastisk aften.
Læs mere
Plaza Gardens Restaurant - morgenmad med Disney-figurerne
I overdådig victoriansk stil med gamle møbler, fint porcelænstel og fløjlsgardiner kan I nyde både morgenmad, frokost og aftensmad på Plaza Gardens Restaurant ved Disneyland® Park. Spis morgenmadsbuffet i selskab med Disney-figurerne og 3-retters aftensmåltid.
Læs mere

Restauranter i parkerne

Reservation
Husk også bestille bord på +33 1 60 30 40 50.

Ønsker I at ændre en reservation fx fra Premium Meal Voucher til Buffalo Bill's Wild West Show eller morgenmad eller frokost med karakterne fra Disney, så skal det også ske på +33 1 60 30 40 50.
Der ligger i skønne restauranter og spisesteder for enhver smag i de to parker Disneyland® Park og i Walt Disney Studios® Park.
Ligeledes byder Disney Village® på et væld af restauranter.

Spisestederne
Se alle spisesteder i Disney Village® her.
Se alle spisesteder i Disneyland® Park her.
Og se alle spisesteder i Walt Disney Studios® Park her.

Bestil bord hjemmefra - vær sikker på plads!

Det samme gælder, hvis I gerne vil opleve det store Buffalo Bill's Wild West Show, hvor I spiser en sjov western middag, mens der udspiller sig et underholdende show fra Det Vilde Vesten!

I kan også bestille bord på slottet Auberge de Cendrillon og spise morgenmad med Disneys prinsesser.
Vil I være sikre på at få plads på netop jeres favorit-restaurant, anbefaler vi klart, at I bestiller bord hjemmefra på +33 1 60 30 40 50 op til 2 måneder før ankomstdatoen.

I kan selvfølgelig også bestille bord i receptionen på jeres hotel efter ankomst eller direkte på restauranten.

Forlystelser gør sulten

Der er oplevelser for både store og små, så I når helt sikkert at blive sultne til frokosten, og så er det blot med at vælge mellem de mange muligheder. Husk dog at bestille bord hjemmefra, hvis I vil være sikre på at få plads præcis, hvor I ønsker.
Man bliver sulten efter af at prøve de mange forlystelser i Disneyland® Paris. I kan nemlig nemt få timevis til at gå i rutsjebaner, med at se shows og komme bagom Disney's mange film.

Vi tilpasser din søgning... Søger... Vent venligst et øjeblik! Et øjeblik...