Bestil online eller ring
7015 4141

Shows & parader i Disneyland® Paris

Transport:
Kør-selv
Afrejse:
Personer:
Antal værelser:
Søg efter din bolig her:
Find bolig

Storslåede shows & magiske parader i Disneyland® Paris

Noget af det mest uforglemmelige i Disneyland® Paris er det flotte Disney Stars on Parade, hvor I oplever ren magi, når paraden med alle de kendte og elskede Disney-figurer tager turen gennem parken. Det stjernespækkede Disney Illuminations-show er et helt særligt lysshow, hvor Disney's eventyr vækkes til live på parkens ikoniske slot. Læs mere nedenfor og se oversigten over alle de storslåede og magiske shows & parader i Disneyland® Paris.
Disney Illuminations-show
Gå ikke glip af det spektakulære Disney Illuminations-show, hvor eventyr kommer til live i lys og lyd med springvand og det fantastiske Tornerose som lærred. En helt uforglemmelig oplevelse, som I ikke må snyde jer selv for, når I tager til Disneyland Paris.
Læs mere
Disney Junior Live on Stage
Disney Junior Live on Stage - oplev magien på nærmeste hold. Lad dig indhylde i nogle af de største sange og hvor vær med til at synge og danse!
Læs mere
Disney Stars on Parade
Showet Disney Stars on Parade er en fantastisk parade, som vil blæse her bagover! Paraden kommer på tur rundt i Disneyland® Park, hvor I kan opleve en fantastisk blanding af sange, smukke kulisser og de kendte og elskede Disney-figurer.
Læs mere
Frost: En musikalsk invitation
Syng med på kæmpehittet Let it go, når Elsa slår sig løs på sit ispalads, og I følger med fra første parket. Oplev Anna danse og mød også Sven og Kristoff.
Læs mere
Mickey og Tryllekunstneren
Oplev showet Mickey og Tryllekunstneren og bliv henført til magiens verden. Her er intet overladt til tilfældighederne, når de mest utrolige illusioner kommer til syne!
Læs mere
Motor Action stunt show
Har I fart eller benzin i blodet, må I ikke gå glip af Motor Action stunt showet, hvor de berømte racer biler fra Cars suser afsted! Showet byder på både ild, hjulspind og masser af stunts!
Læs mere
Stitch Live!
Mød et magisk, blåt rumvæsen til showet "Stitch Live", der byder på overraskelser og tricks, I ikke kan forestille jer! Og vær klar, for Stitch vil have jer til at synge med!
Læs mere

Når mørket falder på...

Besøger I Disneyland® Paris til Halloween eller op til jul, er det også ekstra magisk med alle smukke lys, som pryder parken og især Main Street lige efter indgangen til parken.
Når mørket falder på i Disneyland® Paris, byder parken på endnu flere fantastiske oplevelser. Oplev Torneroseslottet blive vække til live med det smukke lysshow - Disney Illuminations.

Vi tilpasser din søgning... Søger... Vent venligst et øjeblik! Et øjeblik...